Sinsenveien 53b,
0585 Oslo
Tlf: 2236 5610
Mail: post@teamwork.no

TeamWork Sverige AB

Vårt svenske datterseslkap holder til i Stockholm. Professor Stefan Tengblad eier 15% i selskapet. TeamWork Sverige AB har knyttet til seg et sterkt konsulentmiljø med stor geografisk spredning.

Les mer

MELD DEG PÅ FOR Å MOTTA
VÅRT NYHETSBREV

Send

VEILEDERUTDANNING
I MEDARBEIDERSKAP

Utdanningen passer både for interne ressurspersoner og selvstendige konsulenter.

Les mer
ABCpdf

 

 

4 Temperamenter

Menneskeheten har til alle tider vært opptatt av å forstå seg selv og andre. Mer eller mindre bevisst gjør vi sammenlikninger for å orientere oss i det sosiale landskapet og håndtere relasjonen til våre omgivelser. Fire Temperamenter er et verktøy for å bli mer klar over egne og andres personlige kvaliteter. Dette er et godt grunnlag for personlig utvikling og utvikling av samspillet på arbeidsplassen.

Hvorfor 4 Temperamenter

Verktøyet er basert på positiv psykologi og bidrar til gode samtaler om likheter og forskjeller i arbeidsgruppen og hvordan den enkeltes egenskaper best kan komme til nytte i hverdagen.

Fire Temperamenter løfter frem den enkeltes unike kvaliteter på en måte som skaper trygghet og god selvfølelse.

Verktøyet

Fire Temperamenter er en verktøyserie i fire deler. HPTN1 er basisutgaven basert på hvordan man ser seg selv. Teamprofilen er avledet av denne og viser teamets samlede personegenskaper. HPTN2 er feedback på hvordan andre ser deg. HPTN 3 er et verktøy for å hjelpe deg til å kommunisere bedre med personer som har en annen stil enn deg selv.

Bruksområder

Personlig utvikling; Hvordan være seg selv på sitt beste, hver dag.

Teamutvikling; bedre samspill og kommunikasjon i gruppen.

Utvelgelse; positiv beskrivelse av personlige egenskaper.

Kommunikasjon; forstå andre og velge en stil som gir resultater.

Teamwork OU AS, Sinsenveien 53b, 0585 Oslo • Tlf: 22 36 56 10 • E-post:post@teamwork.no • Organisasjonsnummer: 942 858 973 MVA